Tuinverlichting trends – Domotica is trending

Tuinverlichting is voor 2019 ook weer een hot item. Vele mensen hebben een prachtige tuin, welke al genoeg geld gekost heeft. Echter vergeten ze een degelijke verlichting aan te leggen. Hierdoor zijn veel tuinen zodra het donker word buiten…… ook donker. Dit is zonde, want waarom zou je je tuin in het donker ook niet willen laten zien. De woontrends van de laatste jaren zijn er juist op gericht om je tuin een verlenging van je woonkamer te laten zijn. Dit is niet alleen voor overdag bedoeld, maar ook voor in de avond. Een prachtige ingerichte tuin met mooie sfeerverlichting is daar wat ons betreft een onderdeel van.

Tuinverlichting de laatste jaren

We merken wel dat op het gebied van tuinverlichting er de laatste jaren wel beweging is. Het aantal beschikbare lampen van de diverse fabrikanten is namelijk steeds groter aan het worden. Waar je een paar jaar geleden wat staande lampen had, grondspots, functionele wandlampen en een paar lantaarns is dit nu wel aan het veranderen. Dit komt mede omdat domotica steeds meer opkomt. Tevens zijn de solarlampen (lampen welke gevoed worden overdag met een klein zonnepaneeltje, en dus niet apart een stroomkabel nodig hebben) steeds populairder aan het worden.

Al met al zien we dan ook een grote verschuiving in het assortiment. De saaiere lampen zijn nog steeds aanwezig en worden vaak verkocht als goedkope tuinverlichting. Echter het aantal design lampen voor buiten is flink aan het toenemen. Functionele lampen zijn nog steeds nuttig voor in de tuin, maar sfeerverlichting is toch wel een pré aan het worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s