Vakantiehuisje bespaart ook

Het is traditioneel aan het begin van het nieuwe jaar weer stunten met diverse vakantieprijzen. Een vakantie kost altijd veel geld, maar wij zijn van het besparen en ook op uw vakantie kunt u natuurlijk veel geld besparen. Dit is daarom de perfecte tijd om veel geld te besparen op uw vakantie. De vroegboekkorting acties zijn niet aan te slepen en praktisch elke reisorganisatie doet hier wel aan mee en dat kan u veel geld besparen. Wij hebben voor u de beste bespaartips op een rijtje gezet voor 2017 en op vakantie gaan. Of u nu lekker op zomervakantie wilt gaan, voorjaarsvakantie of nu alvast de wintersport wilt uitzoeken. Alles kan en tegen de beste prijzen.

Waar op te letten?

Als u op vakantie wilt gaan is het belangrijk om eerst het budget te bepalen. Je kunt een vakantie natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar een streef bedrag is natuurlijk wel handig voor uw zoek acties. Onze ervaring is om het te besteden bedrag voor uw vakantie te delen door 2, dit zodat u voldoende budget over houd voor als u op bestemming bent. U kunt namelijk wel een all-inclusive vakantie naar Turkije boeken, maar om nu 1 a 2 weken op hetzelfde resort te blijven en helemaal niets te ondernemen is natuurlijk ook niet alles voor de meeste mensen. (let op als u naar Turkije op vakantie wilt gaan dat u wel op tijd uw Turkije visum aanvraagt)

Vakantiehuisje bespaart veel

Het voordeel van een vakantiehuisje boeken is dat u flink bespaart op de verblijfskosten. Waarbij een hotelkamer vaak per 2 personen gaat is een vakantiehuisje vaak bedoeld voor 4 of meer personen. De kosten voor het vakantiehuis staat vast, alleen de prijs per persoon daalt vaak flink zeker als u met meer dan 4 personen op vakantie gaat. Er zijn zelfs groepshuizen in Frankrijk te vinden bijvoorbeeld waar u met 30 personen tegelijk vakantie kunt vieren. Deze vakantievilla’s zijn ideaal als u met meerdere vrienden op vakantie wilt gaan of met uw hele familie. Zo’n groepshuis is vaak best wel prijzig, totdat u het gaat delen door het aantal koppels want dan gaat de prijs hard omlaag.

Daarom raden we u aan als u wilt gaan besparen op uw vakantiekosten, boek dan een vakantiehuis. Dit bespaart heel makkelijk terwijl u daarbij ook nog een keer vele voordelen heeft.

Appartement is ook niet onvoordelig

Als 3e keuze zouden we gaan voor een appartement. Zeker als u een zonvakantie wilt gaan boeken naar een Kreta of Ibiza dan zijn het aantal vakantiehuizen welke voordelig zijn en in de bekende badplaatsen liggen nogal schaars. Als u ter plaatse een huurauto gaat boeken dan kan het nog steeds een goede optie zijn om ook hier een vakantiehuisje te boeken, maar een appartement is bijna net zo voordelig en daar is het aanbod wel groots in op de bekende vakantie eilanden.

Besparen op vakantie is eenvoudig

Besparen op uw vakantie is eigenlijk heel simpel met bovenstaande bespaartips. Ik het het eigenlijk alleen maar over de vroegboekkorting gehad en de accommodatie. Er zijn ongetwijfeld nog vele andere manieren om te besparen op uw vakantie kosten. Ik zou zeggen laat maar horen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s